Ernebjergs Catello

29. maj 2001 - 23. maj 2002 

F: Chrevi's Cavallo   MF: Columbus   MMF: Asferg Cyklo

Siden er opdateret 30. maj 2002

Beskrivelse  m.m. af Chrevi's Cavallo
Stutteri Chrevi
HesteData (Ernebjergs Catello)
Den fulde stamtavle
Flere billeder
Nogle små videoer
Skriv mail til tidligere ejer
Ejerforhold

Catello var et dejligt og charmerende hingsteføl, født den 29. maj 2001. Han var af en utrolig god dressurafstamning som er kendt for sin gode ridelighed. Han var meget tillidsfuld og havde et godt temperament. Han havde tre rigtig gode gangarter, og kunne ha' fået en stor dressurkarriere. 

Han var passet med smed, vaccinationer og ormekure. Han voksede op i løsdrift, og var dagligt i hænder. Han var vant til at få løftet ben og renset hove (har haft smed). Han var nem at omgåes og vant til børn. 

Til følskuet på Vilhelmsborg fik han første præmie! Ikke nok med det, men han var også en af de få, som tog det hele ganske roligt. Han har været med på mange gåture (med og uden hoppe), hvor han har set en masse forskellige ting, deriblandt biler og forskellige landbrugsmaskiner, hvilke han ikke hidsede sig op over, han kiggede kun opmærksomt på dem!

Han var kort sagt en dejlig hingst med en fremtid inden for dressuren.

Han kom desværre til skade i februar 2002, og dette udviklede sig til en kronisk kodeledsbetændelse, hvilket røntgenbilleder beviste midt i maj. Derfor blev han slagtet, og jeg var personligt med ham hele vejen til Christiansfeld, for at se til at det hele gik rigtigt og roligt for sig. Det gjorde det, og han kom godt herfra. Ære være Catellos minde.